2015-12-12 18:15

2015-12-12 18:15

Stjärnsmäll för Storfors

BORDTENNIS

Storfors fick en perfekt start på sin fullspäckade helg när Boo KFUM avfärdades med klara 2–6 i den inledande bataljen under lördagen.

I det andra mötet väntade dock en motståndare av högsta dignitet då Team Mälarenergi stod på agendan – vilket innebar seriefinal i damernas norra serie.

Båda lagen var inför toppmötet obesegrade – en svit som Storfors dock inte kunde stoltsera med efter matchen. Värmlänningarna förlorade nämligen med 2–6 mot Team Mälarenergi som nu har sju raka segrar.

En riktig stjärnsmäll för Storfors som inför helgen siktade på att vara plumpfria.

Tabelljumbon Arvika hade det också tufft under lördagen. I den första matchen blev man nollade av Spårvägen. 0–6-förlusten följdes upp av ännu ett nederlag mot Juno. Denna gångs skrevs resultatet till 1–6.

Under söndagen ställs Storfors mot Åsa och Spårvägen, matcherna utspelar sig i Köping arena. Bägge mötena var egentligen tänkte att spelas i den förra omgången men blev uppskjuta då Spårvägen hade en av sina spelare på landslagsuppdrag.

I det andra mötet väntade dock en motståndare av högsta dignitet då Team Mälarenergi stod på agendan – vilket innebar seriefinal i damernas norra serie.

Båda lagen var inför toppmötet obesegrade – en svit som Storfors dock inte kunde stoltsera med efter matchen. Värmlänningarna förlorade nämligen med 2–6 mot Team Mälarenergi som nu har sju raka segrar.

En riktig stjärnsmäll för Storfors som inför helgen siktade på att vara plumpfria.

Tabelljumbon Arvika hade det också tufft under lördagen. I den första matchen blev man nollade av Spårvägen. 0–6-förlusten följdes upp av ännu ett nederlag mot Juno. Denna gångs skrevs resultatet till 1–6.

Under söndagen ställs Storfors mot Åsa och Spårvägen, matcherna utspelar sig i Köping arena. Bägge mötena var egentligen tänkte att spelas i den förra omgången men blev uppskjuta då Spårvägen hade en av sina spelare på landslagsuppdrag.