2015-12-03 14:14

2015-12-04 14:24

Juhlin ny quarterback

AMERIKANSK FOTBOLL

Landslagsstjärnan Anders Hermodsson lämnar Carlstad Crusaders efter fyra säsonger. Ett tungt tapp för klubben, men nu har korsriddarna hittat Hermodssons ersättare på den viktiga positionen som quarterback.

Det är landslagsmeriterade Philip Juhlin, 24, som ska axla företrädarens stora mantel. Juhlin kommer närmast från superserielaget Kristianstad Predators. Skåneklubben har nu dock flyttats ner till division 1. Juhlin, som är uppväxt i USA men har svenskt pass, ville fortsätta på högsta nivå i Sverige och där kom Carlstad Crusaders in i bilden.

– Med Philip får vi en kille som kan ta över och spela den typen av fotboll vi vill spela. En qb med en bra arm, samtidigt som han med sina 183 cm och 95 kg är en spelare som också själv kan springa med bollen, säger Carlstad Crusaders klubbdirektör Robert Sundberg.

 

 

 

 

Det är landslagsmeriterade Philip Juhlin, 24, som ska axla företrädarens stora mantel. Juhlin kommer närmast från superserielaget Kristianstad Predators. Skåneklubben har nu dock flyttats ner till division 1. Juhlin, som är uppväxt i USA men har svenskt pass, ville fortsätta på högsta nivå i Sverige och där kom Carlstad Crusaders in i bilden.

– Med Philip får vi en kille som kan ta över och spela den typen av fotboll vi vill spela. En qb med en bra arm, samtidigt som han med sina 183 cm och 95 kg är en spelare som också själv kan springa med bollen, säger Carlstad Crusaders klubbdirektör Robert Sundberg.

 

 

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.