2015-12-02 20:41

2015-12-02 20:41

Seger för Perman

BORDTENNIS

Oscar Perman, från Carlstad BTK, vann tillsammans med partnern Stina Källberg sin inledande kvalmatch i Junior-VM i Frankrike.

Duon, som representerar Sverige i tävlingsformen Mixeddubbel, hade inga problem mot det Egyptiska motståndet. Segersiffrorna mot Elhamady och Khaled skrevs till 3-0 i set (11-3, 12-10-11-3) och paret är klara för spel i nästa rond.

Under onsdagen var det även spel i herrarnas dubbel. Sverige spelade till sig en åttondeplats i turneringen efter att ha besegrat Slovenien med 3-1 i set. Perman fanns med i truppen men spelade inte denna match.

Under torsdagen inleds gruppspelet i herrarnas singel där Karlstadsspelaren ställs mot hemmahoppet Irvin Bertrand och Tomas Joffre från Argentina.

 

 

Duon, som representerar Sverige i tävlingsformen Mixeddubbel, hade inga problem mot det Egyptiska motståndet. Segersiffrorna mot Elhamady och Khaled skrevs till 3-0 i set (11-3, 12-10-11-3) och paret är klara för spel i nästa rond.

Under onsdagen var det även spel i herrarnas dubbel. Sverige spelade till sig en åttondeplats i turneringen efter att ha besegrat Slovenien med 3-1 i set. Perman fanns med i truppen men spelade inte denna match.

Under torsdagen inleds gruppspelet i herrarnas singel där Karlstadsspelaren ställs mot hemmahoppet Irvin Bertrand och Tomas Joffre från Argentina.