2015-11-30 18:12

2015-12-01 22:58

Lindgren tillbaka i Valsarna

MOTOR

Ludvig Lindgren återvänder till Valsarna efter fyra säsonger i andra klubbar.

– Det känns väldigt bra att det är någon som vill satsa på mig och det kan jag tacka Peter Jansson för. Det ska bli jäkligt kul att köra under hans ledarskap. Jag vet att både Peter och Valsarna brinner för speedway så det passar mig som handen i handsken, säger Ludvig i ett pressmeddelande.

Han kommer förutom Valsarna även att representera Masarna i Elitserien och Newcastle i Engelska Premier League.

Ludvig Lindgren blir ersättare för Damian Balinski i Valsarnas trupp. Polacken har tackat nej till en fortsättning i Valsarna.

– Det känns väldigt bra att det är någon som vill satsa på mig och det kan jag tacka Peter Jansson för. Det ska bli jäkligt kul att köra under hans ledarskap. Jag vet att både Peter och Valsarna brinner för speedway så det passar mig som handen i handsken, säger Ludvig i ett pressmeddelande.

Han kommer förutom Valsarna även att representera Masarna i Elitserien och Newcastle i Engelska Premier League.

Ludvig Lindgren blir ersättare för Damian Balinski i Valsarnas trupp. Polacken har tackat nej till en fortsättning i Valsarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.