2015-11-29 20:42

2015-11-29 20:42

Länsberg besegrade tjeckiska i Umeå

KAMPSPORT

Lina Akhtar Länsberg vann sin femte match i MMA under söndagen då hon besegrade tjeckiskan Lucie Pudilova via ett enhälligt domslut i ”Battle of Botnia”, som arrangerades i Umeå.

Efter att ha blivit besegrad i sin första MMA-dust har 33-åringen nu tagit fem raka segrar.

Länsberg är från Karlstad men tävlar för Malmö Muay Thai & MMA. Värmländskan är dubbel thaiboxningsvärldsmästarinna och var en av huvudattraktionerna på den norrländska MMA-galan. 33-åringen satsar nu vidare mot UFC som är den mest prestigefyllda organisationen inom MMA.

Efter att ha blivit besegrad i sin första MMA-dust har 33-åringen nu tagit fem raka segrar.

Länsberg är från Karlstad men tävlar för Malmö Muay Thai & MMA. Värmländskan är dubbel thaiboxningsvärldsmästarinna och var en av huvudattraktionerna på den norrländska MMA-galan. 33-åringen satsar nu vidare mot UFC som är den mest prestigefyllda organisationen inom MMA.