2015-11-26 12:49

2015-11-26 12:49

Lag Edin förlorade mot Finland

CURLING: Nu väntar särspel mot Skottland

De svenska herrarna i EM förlorade mot Finland med 7–5 efter skiljeomgång. För att nå eventuell semifinal krävs nu vinst i särspel mot Skottland.

När den sista gruppspelsomgången var färdigspelad stod det klart att fyra lag slutade på samma poäng, däribland Sverige i lag Edin. Därför väntar nu särspel mot Skottland där det vinnande laget går vidare till semifinal i EM i Esbjerg, Danmark.

– Lita på att vi ska vara otroligt taggade när vi kommer till särspelet, säger förbundskaptenen Peja Lindholm, till Radiosporten.

Skottland vann sista gruppspelsmatchen under förmiddagen med 12–5 mot Tyskland, och coachas av lag Edins förre lagmedlem Viktor Kjäll.

Matchen börjar klockan två.

När den sista gruppspelsomgången var färdigspelad stod det klart att fyra lag slutade på samma poäng, däribland Sverige i lag Edin. Därför väntar nu särspel mot Skottland där det vinnande laget går vidare till semifinal i EM i Esbjerg, Danmark.

– Lita på att vi ska vara otroligt taggade när vi kommer till särspelet, säger förbundskaptenen Peja Lindholm, till Radiosporten.

Skottland vann sista gruppspelsmatchen under förmiddagen med 12–5 mot Tyskland, och coachas av lag Edins förre lagmedlem Viktor Kjäll.

Matchen börjar klockan två.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.