2015-11-23 21:40

2015-11-23 23:00

Storseger mot Italien

CURLING

Det blev hela 9-1 till Sverige och lag Edin i matchen mot Italien på måndagskvällen.

Matchen var över redan efter sex omgångar efter att svenskarna varit helt överlägsna i omgång fem och sex. Italienarna fann för gått att ge upp.

– Det börjar se riktigt bra ut. I början hade vi lite problem med isen, jag tror att alla lag hade det. Vi åkte på en snöplig förlust mot Tyskland, men sedan har det rullat på och isen är lite mer konstant nu, sa Niklas Edin till Radiosporten.

De regerande Europa- och världsmästarna är på god väg mot en ny framgång.

– Vi behöver ett par vinster till för att säkra en semifinal, säger Niklas Edin.

 

Matchen var över redan efter sex omgångar efter att svenskarna varit helt överlägsna i omgång fem och sex. Italienarna fann för gått att ge upp.

– Det börjar se riktigt bra ut. I början hade vi lite problem med isen, jag tror att alla lag hade det. Vi åkte på en snöplig förlust mot Tyskland, men sedan har det rullat på och isen är lite mer konstant nu, sa Niklas Edin till Radiosporten.

De regerande Europa- och världsmästarna är på god väg mot en ny framgång.

– Vi behöver ett par vinster till för att säkra en semifinal, säger Niklas Edin.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.