2015-11-22 09:56

2015-11-22 09:58

Storseger för damerna i EM

CURLING

Det blev en förkrossande seger för de svenska damerna från Karlstad i curlings-EM, då Norge besegrades med 9-1 på söndagsmorgonen.

Sverige med Cissi Östlund i spetsen tog tidigt hand om matchen och efter fem omgångar ledde de med 5-1. När de sedan tog ytterligare tre poäng i den sjunde omgången fann norskorna det för gott att ge upp matchen.

De svenska damerna har nu två segrar och en förlust så här långt in i mästerskapet.

Sverige med Cissi Östlund i spetsen tog tidigt hand om matchen och efter fem omgångar ledde de med 5-1. När de sedan tog ytterligare tre poäng i den sjunde omgången fann norskorna det för gott att ge upp matchen.

De svenska damerna har nu två segrar och en förlust så här långt in i mästerskapet.