2015-10-07 06:00

2015-10-07 06:00

Flera värmlänningar prisade

IDROTT

För sitt kombinerade av både elitidrottande på landslagsnivå och högskole- eller universitetsstudier prisades 75 idrottare när Riksidrottsförbundet och Svenska spel delade ut sitt årliga stipendium.

Bland stipendiaterna återfanns flera värmlänningar så som Anders Hermodsson (amerikansk fotboll), Joline Persson Planefors och Isabelle Hultin (bowling), Sofie Skoog (höjdhopp), Jonas Leandersson (orientering) samt förre Boreåkaren Peppe Femling (skidskytte), som alla tilldelades det ekonomiska stödet på 50 000 kronor.

 

Bland stipendiaterna återfanns flera värmlänningar så som Anders Hermodsson (amerikansk fotboll), Joline Persson Planefors och Isabelle Hultin (bowling), Sofie Skoog (höjdhopp), Jonas Leandersson (orientering) samt förre Boreåkaren Peppe Femling (skidskytte), som alla tilldelades det ekonomiska stödet på 50 000 kronor.