2015-10-06 20:00

2015-10-06 20:00

Borg tillbaka som sportchef

AMERIKANSK FOTBOLL.

Carlstad Crusaders förändrar i organisationen. Karlstadsklubbens sportgrupp, som under de senaste åren arbetat med att utveckla klubben och driva elitverksamheten framåt, tar nu nästa steg när Rikard Borg återigen kliver upp som sportchef.

Borg, som varit en del av sportgruppen under de senaste åren, tar nu på sig helhetsansvaret.

– Jag tycker Rikard är helt rätt man för detta ansvar, med sin erfarenhet och sitt driv kommer han se till att vi fortsatt ligger på en hög nivå gällande de organisatoriska och sportsliga delarna runt vår elitverksamhet, säger klubbdirektören Robert Sundberg i ett pressmeddelande.

För att förstärka sportgruppen ytterligare tar även Crusaders in två nya medlemmar i form av Christian Forsman och Daniel Holmgren.

Borg, som varit en del av sportgruppen under de senaste åren, tar nu på sig helhetsansvaret.

– Jag tycker Rikard är helt rätt man för detta ansvar, med sin erfarenhet och sitt driv kommer han se till att vi fortsatt ligger på en hög nivå gällande de organisatoriska och sportsliga delarna runt vår elitverksamhet, säger klubbdirektören Robert Sundberg i ett pressmeddelande.

För att förstärka sportgruppen ytterligare tar även Crusaders in två nya medlemmar i form av Christian Forsman och Daniel Holmgren.