2015-09-20 11:39

2015-09-20 11:39

Elva spelare från Crusaders till landslaget

AMERIKANSK FOTBOLL

Elva spelare från Carlstad Crusaders är uttagna till svenska landslagets match mot Finland i Stockholm den 3 oktober.

Spelarna är Olof Flemström, Alexander Thelander, Daniel Juhlin, Daniel Gunnarsson, Marco Gudding, Kristoffer Hellborg, Niklas Johansson, Chrisen Montclair, Jakob Dahre, Josef Nguzo och Anders Hermodsson.

Carlstad Crusaders är även representerade med coacherna Martin Falk och Brett Koepp.

Spelarna är Olof Flemström, Alexander Thelander, Daniel Juhlin, Daniel Gunnarsson, Marco Gudding, Kristoffer Hellborg, Niklas Johansson, Chrisen Montclair, Jakob Dahre, Josef Nguzo och Anders Hermodsson.

Carlstad Crusaders är även representerade med coacherna Martin Falk och Brett Koepp.