2015-08-02 23:04

2015-08-02 23:04

Värmlandslagen missade medalj

MULTISPORT

De två värmländska lagen som deltog i EM i adventureracing – Karlstad Multisport White och Sweco Adventure – slutade på en femte- respektive sjätteplats. Vann gjorde Adidas Terrex från Storbritannien.

I Sweco Adventure ingick medlemmarna Tobias Öström, Mathias Carling, Fredrik Nyhlén och Marie Nilsson. Medan Karlstad Multisport White bestod av Peter Gustafsson, Magnus Albinsson, Henrik Gustavsson och Ida Svensson.

De två värmländska lagen som deltog i EM i adventureracing – Karlstad Multisport White och Sweco Adventure – slutade på en femte- respektive sjätteplats. Vann gjorde Adidas Terrex från Storbritannien.

I Sweco Adventure ingick medlemmarna Tobias Öström, Mathias Carling, Fredrik Nyhlén och Marie Nilsson. Medan Karlstad Multisport White bestod av Peter Gustafsson, Magnus Albinsson, Henrik Gustavsson och Ida Svensson.