2015-07-31 15:28

2015-07-31 15:28

Skadedrabbat Crusaders spelar "Rainbowl"

AMERIKANSK FOTBOLL

Tillställningen mellan STU Northside Bulls och Carlstad Crusaders ser på förhand ut att ha allt. Matchen kommer att vara en del av arrangemanget runt Pridefestivalen i Stockholm och kommer därför gå under namnet Rainbowl – något som välkomnas av Karlstadslaget.

– Ett jätteroligt initiativ, konstaterar sportchefen Rickard Borg.

Mötet blir även en brödrakamp då QB:n Anders Hermodssons bror, Jesper spelar i motståndarlaget. Samt att Marcus Juhlin, tidigare Crusadersspelare och broder till Daniel Juhlin, är offensiv koordinator i Bulls.

De nyblivna Champions Leaguemästarna är dock rejält försvagade inför mötet och dras med skador på storspelare som Christian Kuylesstjerna och Jack Moro.

– Vi kommer inte att göra några värvningar trots att vi har många skador. I stället kommer spelarna att få spela på positioner de vanligtvis inte spelar på, förklarar Borg.

Tillställningen mellan STU Northside Bulls och Carlstad Crusaders ser på förhand ut att ha allt. Matchen kommer att vara en del av arrangemanget runt Pridefestivalen i Stockholm och kommer därför gå under namnet Rainbowl – något som välkomnas av Karlstadslaget.

– Ett jätteroligt initiativ, konstaterar sportchefen Rickard Borg.

Mötet blir även en brödrakamp då QB:n Anders Hermodssons bror, Jesper spelar i motståndarlaget. Samt att Marcus Juhlin, tidigare Crusadersspelare och broder till Daniel Juhlin, är offensiv koordinator i Bulls.

De nyblivna Champions Leaguemästarna är dock rejält försvagade inför mötet och dras med skador på storspelare som Christian Kuylesstjerna och Jack Moro.

– Vi kommer inte att göra några värvningar trots att vi har många skador. I stället kommer spelarna att få spela på positioner de vanligtvis inte spelar på, förklarar Borg.