2015-07-27 06:00

2015-07-28 22:23

Slutspelat för Örnberg

TENNIS

Inget fortsatt singelspel i ungdoms-OS för Anton Örnberg från Kils tennisklubb.

Svensken tog sig till andra rundan där han åkte ut mot spanjoren Alejandro Vedri-Castellano.

Anton förlorae två raka set, 6–4, 6–1, och får nu se fram emot dubbelspel ihop med landslagskompisen Johan Garpered. Duon vann den första matchen mot Island och kommer under onsdagen möta Italienska paret Gabriele Bosio och Riccardo Perin.

Svensken tog sig till andra rundan där han åkte ut mot spanjoren Alejandro Vedri-Castellano.

Anton förlorae två raka set, 6–4, 6–1, och får nu se fram emot dubbelspel ihop med landslagskompisen Johan Garpered. Duon vann den första matchen mot Island och kommer under onsdagen möta Italienska paret Gabriele Bosio och Riccardo Perin.