2015-07-19 19:47

2015-07-19 19:48

Inga framgångar på lag-SM

GOLF

Lag-SM i golf avslutades i helgen och Karlstad ställde upp i herr- och damklassen.

Ingen av de värmländska lagen skördade några större framgångar då herrarna slutade på en åttonde plats och damerna på sjätte.

Karlstads damer klarade inte av att hålla en jämn nivå under tävlingens sex rundor. I andra och sjätte omgånegn blixtrade värmländskorna till och stod för anmärkningsvärd golf, dock räckte det inte för att väga upp för fyra mediåkra rundor. Vann gjorde Ringenäs. För herrarna blev det kämpigt då de redan efter första ronden låg tio slag efter, och tillsist slutade 26 slag bakom segrande Djursholmen.

Lag-SM i golf avslutades i helgen och Karlstad ställde upp i herr- och damklassen.

Ingen av de värmländska lagen skördade några större framgångar då herrarna slutade på en åttonde plats och damerna på sjätte.

Karlstads damer klarade inte av att hålla en jämn nivå under tävlingens sex rundor. I andra och sjätte omgånegn blixtrade värmländskorna till och stod för anmärkningsvärd golf, dock räckte det inte för att väga upp för fyra mediåkra rundor. Vann gjorde Ringenäs. För herrarna blev det kämpigt då de redan efter första ronden låg tio slag efter, och tillsist slutade 26 slag bakom segrande Djursholmen.