2015-07-17 06:00

2015-07-17 06:00

Oväntad förlust för Perman

Det var nya matcher i bordtennis-EM under torsdagen för Oscar Perman från Kil.

Morgonen inleddes med debut i singelspelet, där det blev en lätt seger med 4-0. I den efterföljande mixed dubbeln skulle det dessvärre bli förlust med 1–3. Sista matchen för dagen bjöd på en högst oväntad förlust. Perman, jämte landslagskollegan Anton Källberg, gick in i herrdubbelspelet som finalseedade. Trots det gick man på en mina och förlorade med 1–3 direkt i första rundan efter flera tighta set.

Morgonen inleddes med debut i singelspelet, där det blev en lätt seger med 4-0. I den efterföljande mixed dubbeln skulle det dessvärre bli förlust med 1–3. Sista matchen för dagen bjöd på en högst oväntad förlust. Perman, jämte landslagskollegan Anton Källberg, gick in i herrdubbelspelet som finalseedade. Trots det gick man på en mina och förlorade med 1–3 direkt i första rundan efter flera tighta set.