2015-07-10 16:58

2015-07-10 16:58

Per trivdes i paradiset

SKYTTE

Per Magnusson från Skillingmark sköt bra på Paradisbanan då han vann med en poängs marginal ner till förhandsfavoriten Elin Brask, Eda.

Många skyttar från den absoluta Sverigeeliten fanns på plats i Arvika för att göra upp om Paradisträffen på korthållsbanan.

Skillingmarksskytten Per Magnusson brukar alltid finnas med högt uppe i resultatlistorna, men denna gång visade han prov på en stark finalomgång med 142 poäng vilket också var högst i ställningsfinalen. Per var också bäst i familjen då brorsan Lars Magnusson stannat på en tionde plats.

Mer värmländska finalsegrar blev det i K9-K11 liver Thyberg, Eda, 338 poäng. K13-K15 Matilda Larsson, Hagfors, 337. I finalen för K17-KL75 vann den långväga gästen Håkan Lidman från Skellefteå med 336 poäng. I lagtävlingen vann Skillingmark genom Therese Bråthen och syskonen Per och Lars Magnusson med 139 poäng före de jämna lagen Hagfors, 136, och Eda, 136.

Per Magnusson från Skillingmark sköt bra på Paradisbanan då han vann med en poängs marginal ner till förhandsfavoriten Elin Brask, Eda.

Många skyttar från den absoluta Sverigeeliten fanns på plats i Arvika för att göra upp om Paradisträffen på korthållsbanan.

Skillingmarksskytten Per Magnusson brukar alltid finnas med högt uppe i resultatlistorna, men denna gång visade han prov på en stark finalomgång med 142 poäng vilket också var högst i ställningsfinalen. Per var också bäst i familjen då brorsan Lars Magnusson stannat på en tionde plats.

Mer värmländska finalsegrar blev det i K9-K11 liver Thyberg, Eda, 338 poäng. K13-K15 Matilda Larsson, Hagfors, 337. I finalen för K17-KL75 vann den långväga gästen Håkan Lidman från Skellefteå med 336 poäng. I lagtävlingen vann Skillingmark genom Therese Bråthen och syskonen Per och Lars Magnusson med 139 poäng före de jämna lagen Hagfors, 136, och Eda, 136.