2015-07-09 21:57

2015-07-09 21:57

Sverige klara för semi

INLINEHOCKEY

Sverige, med värmlänningarna Carl Berglund, Emil Bejmo och Filip Gunnarsson och Andreas ”Sälen” Svensson (huvudtränare), vann VM-kvarten mot USA med 5–2.

Resultatet innebär att Sverige spelar semifinal mot Kanada under fredagen.

Sett till målfabrikationen var det här Sveriges match, men det var USA som hade spelövertaget. Totalt stannade skottstatistiken på 33–18 i USA:s favör. Men tack vare starkt målvaktsspel av Ludvig Engsund samt bra effektivitet framåt kunde Sverige gå segrande ur striden.

Sverige, med värmlänningarna Carl Berglund, Emil Bejmo och Filip Gunnarsson och Andreas ”Sälen” Svensson (huvudtränare), vann VM-kvarten mot USA med 5–2.

Resultatet innebär att Sverige spelar semifinal mot Kanada under fredagen.

Sett till målfabrikationen var det här Sveriges match, men det var USA som hade spelövertaget. Totalt stannade skottstatistiken på 33–18 i USA:s favör. Men tack vare starkt målvaktsspel av Ludvig Engsund samt bra effektivitet framåt kunde Sverige gå segrande ur striden.