2015-07-08 18:03

2015-07-08 18:03

Linda dominerade

SKYTTE

Linda Strand från Karlstad/Ulvsby fortsätter att imponera med sina skytteresultat. Linda öppnade Nordvärmländska skyttetävlingen i Lekvattnet med 191 poäng och drog sedan ifrån sina konkurrenter ytterligare med en svårslagen finalomgång på 144 poäng, totalt 335 och det var hela elva poäng ner till tvåan Henry Håkansson från Eda. I finalen för knäskyttar vann Bo Knoblauch från Karlstad/Ulvsby med 321 poäng före Jan-Olof Svensson, Edsbjörke, 315. Henry Ottosson, Lekvattnet/Torsby, tog återigen en seger i liggande finalen strax före unge Edaskytten David Lindqvist.

 

Linda Strand från Karlstad/Ulvsby fortsätter att imponera med sina skytteresultat. Linda öppnade Nordvärmländska skyttetävlingen i Lekvattnet med 191 poäng och drog sedan ifrån sina konkurrenter ytterligare med en svårslagen finalomgång på 144 poäng, totalt 335 och det var hela elva poäng ner till tvåan Henry Håkansson från Eda. I finalen för knäskyttar vann Bo Knoblauch från Karlstad/Ulvsby med 321 poäng före Jan-Olof Svensson, Edsbjörke, 315. Henry Ottosson, Lekvattnet/Torsby, tog återigen en seger i liggande finalen strax före unge Edaskytten David Lindqvist.

 

  • ANNA NILSSON