2015-07-01 18:07

2015-07-01 18:07

Värmländska SM-medaljer

IDROTT

Värmlänningar fortsätter att skörda framgångar under SM-veckan i Sundsvall.

Förre Karlstadssimmaren Anton Björk-Teuscher, som numer tävlar för Göteborgsklubben Simklubben S02, tog guld i öppet vatten för herrar.

Och under back-SM kneps tre bronsmedaljer. Finnskogaåkaren Urban Bergström i rallycrossklassen, och Östmarks Maja Kärnqvist samt Säffles Andreas Carlsson i crosskartklassen. Kärnqvist i 250-kubikklassen och Carlsson i 650-kubikklassen.

 

Förre Karlstadssimmaren Anton Björk-Teuscher, som numer tävlar för Göteborgsklubben Simklubben S02, tog guld i öppet vatten för herrar.

Och under back-SM kneps tre bronsmedaljer. Finnskogaåkaren Urban Bergström i rallycrossklassen, och Östmarks Maja Kärnqvist samt Säffles Andreas Carlsson i crosskartklassen. Kärnqvist i 250-kubikklassen och Carlsson i 650-kubikklassen.