2015-06-29 06:00

2015-06-29 06:00

Viktig poäng för Nordvärmland

Fick kryss mot serieledaren

Nordvärmland åkte söderut på söndagen för ett möte mot serieledaren Trollhättan. Målet var att ta med sig poäng hem till Sysslebäck och det målet uppfylldes. – Vi visste att vi kunde ta poäng, säger Nordvärmlands tränare Milivoj Knezevic.

Det var ett väl förberett Nordvärmland, stärkta efter sin kolossala 13–0-seger mot Skövde i senaste omgången som skulle försöka ta poäng borta mot Trollhättan. Bortalaget inledde också matchen mycket bra och låg rätt i sina positioner. De tog också ledningen när Miralem Malic gjorde ett fantastiskt mål. Malic tog ned ett inlägg på bröstet, klippte till på volley och fick se bollen leta sig in i Trollhättans nätmaskor.

– Det var ett riktigt bra mål av mycket hög kvalitet, konstaterar Milivoj Knezevic.

Andra halvlek fortsatte inledningsvis i samma fason, med ett väl fungerande försvarsspel för Sysslebäckslaget. Det uppstod också en misstänkt straffsituation när Nordvärmland fick ett friläge mot hemmalagets målvakt och blev fälld, men straffen uteblev. Ett domslut som Knezevic inte höll med om:

– Vi blev rånade på en solklar straff.

De sista 15 minuterna fick Trollhättan upp ett tryck och kvitterade när en frispark rann igenom muren och in i mål. Trots missad seger var Knezevic nöjd med lagets spel och förberedelser:

– Vi tränade väldigt bra under veckan och var nog bättre förberedda än Trollhättan, säger Knezevic

Nu väntar sommaruppehåll för Nordvärmland, men det betyder inte vila:

– Vi ska träna på riktigt bra under sommaren, säger Knezevic som svarade kryptiskt på frågan om eventuella nyförvärv:

– Vi har inte gjort något än, men det kan hända att det sker något där.

Det var ett väl förberett Nordvärmland, stärkta efter sin kolossala 13–0-seger mot Skövde i senaste omgången som skulle försöka ta poäng borta mot Trollhättan. Bortalaget inledde också matchen mycket bra och låg rätt i sina positioner. De tog också ledningen när Miralem Malic gjorde ett fantastiskt mål. Malic tog ned ett inlägg på bröstet, klippte till på volley och fick se bollen leta sig in i Trollhättans nätmaskor.

– Det var ett riktigt bra mål av mycket hög kvalitet, konstaterar Milivoj Knezevic.

Andra halvlek fortsatte inledningsvis i samma fason, med ett väl fungerande försvarsspel för Sysslebäckslaget. Det uppstod också en misstänkt straffsituation när Nordvärmland fick ett friläge mot hemmalagets målvakt och blev fälld, men straffen uteblev. Ett domslut som Knezevic inte höll med om:

– Vi blev rånade på en solklar straff.

De sista 15 minuterna fick Trollhättan upp ett tryck och kvitterade när en frispark rann igenom muren och in i mål. Trots missad seger var Knezevic nöjd med lagets spel och förberedelser:

– Vi tränade väldigt bra under veckan och var nog bättre förberedda än Trollhättan, säger Knezevic

Nu väntar sommaruppehåll för Nordvärmland, men det betyder inte vila:

– Vi ska träna på riktigt bra under sommaren, säger Knezevic som svarade kryptiskt på frågan om eventuella nyförvärv:

– Vi har inte gjort något än, men det kan hända att det sker något där.