2015-06-29 14:09

2015-06-29 14:09

SM-final på Tingvalla

AMERIKANSK FOTBOLL

Den 4 oktober står SM-final i amerikansk fotboll på menyn i Karlstad.

Då kommer nämligen Sveriges två bästa U19-lag att drabba samman på Tingvalla IP.

– Riktigt kul att vi får arrangera en SM-final på Tingvalla IP. Speciellt ett år som detta, när våra unga talanger har en möjlighet att själva få vara med och spela, säger Carlstad Crusaders klubbdirektör Robert Sundberg i ett pressmeddelande.

Den 4 oktober står SM-final i amerikansk fotboll på menyn i Karlstad.

Då kommer nämligen Sveriges två bästa U19-lag att drabba samman på Tingvalla IP.

– Riktigt kul att vi får arrangera en SM-final på Tingvalla IP. Speciellt ett år som detta, när våra unga talanger har en möjlighet att själva få vara med och spela, säger Carlstad Crusaders klubbdirektör Robert Sundberg i ett pressmeddelande.