2015-06-25 06:00

2015-06-25 06:00

Strömtorp i serieledning

DIV 4 VÄRMLAND FOTBOLL

Strömtorp tog tag i taktpinnen från första sparken och tryckte på för att få in ett ledningsmål. Forshaga lyckades stå emot pressen i första halvlek, men nollan spräcktes tidigt i den andra halvleken. Hemmalaget hade mängder av chanser och fick in ett ytterligare mål, som spikade slutresultatet till 2–0.

– Vi genomförde matchen på ett riktigt bra sätt, konstaterar Strömtorp-tränaren Petter Toivonen.

Mål: Eric Karlsson, Henrik Andersén.

Strömtorp tog tag i taktpinnen från första sparken och tryckte på för att få in ett ledningsmål. Forshaga lyckades stå emot pressen i första halvlek, men nollan spräcktes tidigt i den andra halvleken. Hemmalaget hade mängder av chanser och fick in ett ytterligare mål, som spikade slutresultatet till 2–0.

– Vi genomförde matchen på ett riktigt bra sätt, konstaterar Strömtorp-tränaren Petter Toivonen.

Mål: Eric Karlsson, Henrik Andersén.