2015-06-24 21:39

2015-06-24 21:39

Stabil FBK-seger

DIV 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

FBK åkte under onsdagskvällen till Sunne med förhoppningen att behålla kontakten med serietoppen. Bortalaget inledde matchen bra och gick till halvtidsvila med 0–1 efter ett oturligt självmål av Sunne. Ett snabbt frisparksmål utökade ledningen för Karlstadslaget, som sedan hann med ytterligare två mål innan slutsignalen.

– Det var en stabil match, säger FBK-tränaren Andreas Johansson.

Mål: Viktor Olsson 2, Haytham Chebil, självmål.

FBK åkte under onsdagskvällen till Sunne med förhoppningen att behålla kontakten med serietoppen. Bortalaget inledde matchen bra och gick till halvtidsvila med 0–1 efter ett oturligt självmål av Sunne. Ett snabbt frisparksmål utökade ledningen för Karlstadslaget, som sedan hann med ytterligare två mål innan slutsignalen.

– Det var en stabil match, säger FBK-tränaren Andreas Johansson.

Mål: Viktor Olsson 2, Haytham Chebil, självmål.