2015-06-24 06:00

2015-06-24 18:09

Haglund till lag-EM

GOLF

Lag-EM för damer, European Ladies' Amateur Team Championship, avgörs 7-11 juli på Helsingörs GC i Danmark. Med i den presenterade truppen ingår värmländska Jenny Haglund, Karlstad GK.

– Vi åker till EM med ett väldigt starkt lag där samtliga spelare under våren haft topplaceringar på högsta amatörnivå. Vi siktar absolut på medalj i årets mästerskap, helst den ädlaste, säger coach Patrik Jonsson.

Svenska laget består, utöver Haglund, av: Linnea Ström, Göteborgs Golf Klubb, Madelene Sagström, Enköpings Golfklubb, Linnea Johansson, Båstad Golf, klubb, Louise Ridderström, Stockholms Golfklubb, Emma Henrikson, Ljunghusens Golfklubb, Coach: Patrik Jonsson, Kapten: KG Nissens.

– Vi åker till EM med ett väldigt starkt lag där samtliga spelare under våren haft topplaceringar på högsta amatörnivå. Vi siktar absolut på medalj i årets mästerskap, helst den ädlaste, säger coach Patrik Jonsson.

Svenska laget består, utöver Haglund, av: Linnea Ström, Göteborgs Golf Klubb, Madelene Sagström, Enköpings Golfklubb, Linnea Johansson, Båstad Golf, klubb, Louise Ridderström, Stockholms Golfklubb, Emma Henrikson, Ljunghusens Golfklubb, Coach: Patrik Jonsson, Kapten: KG Nissens.