2015-06-12 06:00

2015-06-12 14:35

Hellton börjar hemma

HANDBOLL

Lördagen den 19 september. Då är det premiär i damernas elitserie och Hellton inleder med hemmatch mot Västerås Irsta. I omgång två spelar Hellton borta mot Eslöv för att den 3 oktober möta Heid hemma i Sundstahallen.

Elitserieprogrammet är nu spikat och klart är också att det väntar ett långt uppehåll för VM mellan den 21 november och annandag jul. Just den 26 december väntar en publikmatch i Karlstad då Skövde, SM–finalist i år och med värmländskorna ”Majsan” Johansson och Malin Hanold i laget.

Noterbart i övrigt: Hellton har fyra Skåneresor (Eslöv, Lugi, Höör och Kristianstad) innan VM–uppehållet och hemmamötet med mästarna Sävehof spelas först den 16 februari.

 

 

Elitserieprogrammet är nu spikat och klart är också att det väntar ett långt uppehåll för VM mellan den 21 november och annandag jul. Just den 26 december väntar en publikmatch i Karlstad då Skövde, SM–finalist i år och med värmländskorna ”Majsan” Johansson och Malin Hanold i laget.

Noterbart i övrigt: Hellton har fyra Skåneresor (Eslöv, Lugi, Höör och Kristianstad) innan VM–uppehållet och hemmamötet med mästarna Sävehof spelas först den 16 februari.