2015-06-04 17:41

2015-06-04 17:41

Flemström tillbaka i Crusaders

AM. FOTBOLL

Carlstad Crusaders har så här långt gått som tåget.

Och laget lär inte bli försvagat av att otursförföljde Olof Flemström nu är redo för comeback efter korsbandsskada. Flemström utsågs till mest värdefulle spelare i den senaste SM-finalen och finns med i truppen i hemmamatchen mot Kristianstad Predators på lördag, en månad tidigare än beräknat.

– Olof har kört full träning med skydd den här veckan, men hur mycket vi kommer att använda honom i helgen återstår att se, säger huvudtränaren Malik Jackson.

Som förväntar sig en tuff match mot ett Kristianstad som flyttat fram positionerna. Lagets ledande spelare är quarterbacken Philip Juhlin, och denne lär Crusaders ledande tacklare Christian Kuylenstjerna och Jack Moro få hålla ett extra öga på.

Och laget lär inte bli försvagat av att otursförföljde Olof Flemström nu är redo för comeback efter korsbandsskada. Flemström utsågs till mest värdefulle spelare i den senaste SM-finalen och finns med i truppen i hemmamatchen mot Kristianstad Predators på lördag, en månad tidigare än beräknat.

– Olof har kört full träning med skydd den här veckan, men hur mycket vi kommer att använda honom i helgen återstår att se, säger huvudtränaren Malik Jackson.

Som förväntar sig en tuff match mot ett Kristianstad som flyttat fram positionerna. Lagets ledande spelare är quarterbacken Philip Juhlin, och denne lär Crusaders ledande tacklare Christian Kuylenstjerna och Jack Moro få hålla ett extra öga på.