2015-05-25 15:41

2015-05-25 15:41

EM-trio från Crusaders

AMERIKANSK FOTBOLL

Tre spelare från Carlstad Cusaders är uttagna till dam-EM i Granada i Spanien den 1-8 augusti.

Trion består av Elin Thimfors, Jonna Didriksson och Ida Handel. Deras lagkompis Ebba Hagbom har också chans att bli uttagen. Hon ingår i det scoutlag som ska sparra de EM-klara på två sommarläger inför avresan till Spanien.

I EM ställs svenskorna mot Storbritannien och Finland i gruppspelet. I den andra gruppen finns Spanien, Tyskland och Österrike.

Trion består av Elin Thimfors, Jonna Didriksson och Ida Handel. Deras lagkompis Ebba Hagbom har också chans att bli uttagen. Hon ingår i det scoutlag som ska sparra de EM-klara på två sommarläger inför avresan till Spanien.

I EM ställs svenskorna mot Storbritannien och Finland i gruppspelet. I den andra gruppen finns Spanien, Tyskland och Österrike.