2015-05-09 06:00

2015-05-09 06:00

Crusaders till Skåne

AMERIKANSK FOTBOLL

På söndag spelar Carlstad Crusaders årets andra match i Superserien. Limhamn Griffins står för motståndet, och matchen avgörs i Malmö.

Skånelaget besegrade nykomlingen Västerås Roedeers med 27–9 i första seriematchen. Crusaders vann också premiären (14–7), då mot Uppsala 86ers som gästade Karlstad.

Tidigare under veckan gjorde värmlänningarna en tränarrockad. Klubben lät den nye tränaren, Duke Iversen, gå, samtidigt som Malik Jackson tilldelades huvudansvaret. Jackson kommer att få sällskap vid sidlinjen under söndagens match av fjolårets huvudcoach, Matt Adkins. Transatlanten flögs in under fredagen och sägs vara en tillfällig lösning. Jackson är sedan tidigare defensiv koordinator för laget.

Skånelaget besegrade nykomlingen Västerås Roedeers med 27–9 i första seriematchen. Crusaders vann också premiären (14–7), då mot Uppsala 86ers som gästade Karlstad.

Tidigare under veckan gjorde värmlänningarna en tränarrockad. Klubben lät den nye tränaren, Duke Iversen, gå, samtidigt som Malik Jackson tilldelades huvudansvaret. Jackson kommer att få sällskap vid sidlinjen under söndagens match av fjolårets huvudcoach, Matt Adkins. Transatlanten flögs in under fredagen och sägs vara en tillfällig lösning. Jackson är sedan tidigare defensiv koordinator för laget.