2015-04-02 23:52

2015-04-03 09:49

Lag Edin i slutspel i VM

CURLING

Lag Niklas Edin är klara för slutspelet i VM i Halifax.

Laget tog på torsdagen sin femte raka seger, och efter 7–6 mot Kina är det svenska laget trea i sammandraget och därmed klart för slutspel. 

Norge vann grundspelet före Kanada. Dessa två ställs mot varandra i slutspelet och segraren går till final. Sverige möter antingen Finland eller USA i första slutspelsmatchen. Vinst där och Sverige möter förloraren mellan Norge och Kanada i semifinal.

Laget tog på torsdagen sin femte raka seger, och efter 7–6 mot Kina är det svenska laget trea i sammandraget och därmed klart för slutspel. 

Norge vann grundspelet före Kanada. Dessa två ställs mot varandra i slutspelet och segraren går till final. Sverige möter antingen Finland eller USA i första slutspelsmatchen. Vinst där och Sverige möter förloraren mellan Norge och Kanada i semifinal.