2015-03-29 22:27

2015-03-29 22:27

Jansson på rekordjakt

SPEEDSKI

Christiasn Jansson befinner sig i Frankriker för att putsa till sitt personbästa.

Proffstävlingen i Vars håller på till på lördag, men tangeras ett nytt världsrekord före det är det över. Under första dagen notierade Jansson snabba tider, 224 kilometer i timmen. Då var starten var placerad längre ner i backen. Under måndagen kommer åkarna starta högre upp vilket gör att de räknar med snabbare hastigheter.

– Jag satsar på minst 240 kilometer i timmen, det är jättefina backar här så det finns goda möjligheter.

 

Proffstävlingen i Vars håller på till på lördag, men tangeras ett nytt världsrekord före det är det över. Under första dagen notierade Jansson snabba tider, 224 kilometer i timmen. Då var starten var placerad längre ner i backen. Under måndagen kommer åkarna starta högre upp vilket gör att de räknar med snabbare hastigheter.

– Jag satsar på minst 240 kilometer i timmen, det är jättefina backar här så det finns goda möjligheter.