2015-03-25 14:38

2015-03-25 14:38

Crusaders spelschema klart

AMERIKANSK FOTBOLL

Carlstad Crusaders inleder säsongen borta den 18 april mot Copenhagen Towers i Champions league. Andra matchen i turneringen är hemma mot Helsinki Roosters den 16 maj.

Seriespelet inleds den 3 maj hemma mot Uppsala 86ers. Alla hemmamatcher spelas på Tingvalla IP, förutom matchen mot Stockholm Mean Machine som kommer att gå i Forshaga den 23 maj, för att fira att det är 25 år sedan föreningen spelade sin första inofficiella match mot Kil Butchers.

– Ett bra schema tycker jag ändå. Lite tidig start där vi gärna spelat andra omgången i Champions league istället för första, men vi fick Helsinki hemma i stället, så det är helt okej, säger klubbdirektören Robert Sundberg.

Seriespelet inleds den 3 maj hemma mot Uppsala 86ers. Alla hemmamatcher spelas på Tingvalla IP, förutom matchen mot Stockholm Mean Machine som kommer att gå i Forshaga den 23 maj, för att fira att det är 25 år sedan föreningen spelade sin första inofficiella match mot Kil Butchers.

– Ett bra schema tycker jag ändå. Lite tidig start där vi gärna spelat andra omgången i Champions league istället för första, men vi fick Helsinki hemma i stället, så det är helt okej, säger klubbdirektören Robert Sundberg.