2015-03-19 11:19

2015-03-19 13:34

FBK presenterar nyförvärv

ISHOCKEY

(UPPDATERAD) Nu börjar det hända saker i Färjestad. Klubben har kallat till en presskonferens klockan 15.00 i eftermiddag.

Sportchefen Leif Carlsson ska presentera första nyförvärvet inför kommande säsong.

Leif Carlsson har tidigare medgett att FBK är intresserat av backen Jonas Holös som spelade här tidigare. Norske landslagsmålvakten Lars Haugen och FBK-fostrade toppbacken Henrik Tömmernes står också högt upp på listan.

Andra namn som FBK har ögonen, på enligt vad NWT erfar, är målvakten Joacim Eriksson, 24, (Vancouvers farmarlag Utica Comets) och storväxte centern Johan Sundström,22, (New York Islanders farmarlag Bridgeport Sound Tigers). Den sistnämnde vann JVM 2011-2012. Däremot är inget klart när det gäller Micke Johanssons fortsättning i Schweiz alternativt eventuella återkomst i FBK.

– Jag har full fokus på vårt spel här nu, säger Micke.

Sportchefen Leif Carlsson ska presentera första nyförvärvet inför kommande säsong.

Leif Carlsson har tidigare medgett att FBK är intresserat av backen Jonas Holös som spelade här tidigare. Norske landslagsmålvakten Lars Haugen och FBK-fostrade toppbacken Henrik Tömmernes står också högt upp på listan.

Andra namn som FBK har ögonen, på enligt vad NWT erfar, är målvakten Joacim Eriksson, 24, (Vancouvers farmarlag Utica Comets) och storväxte centern Johan Sundström,22, (New York Islanders farmarlag Bridgeport Sound Tigers). Den sistnämnde vann JVM 2011-2012. Däremot är inget klart när det gäller Micke Johanssons fortsättning i Schweiz alternativt eventuella återkomst i FBK.

– Jag har full fokus på vårt spel här nu, säger Micke.