2015-03-11 16:05

2015-03-11 16:05

Växjö vill ha Hillding och Åslund

ISHOCKEY

FBK-spelarna Joakim Hillding och Per Åslund har båda erbjudits kontrakt av Växjö, enligt Smålandsposten.
– Vi kommenterar inga rykten, säger Växjös sportchef Henrik Evertsson till NWT.

Hillding och Åslunds kontrakt med FBK går ut nu.

Direkt efter FBK:s guldfest 2011 kunde NWT avslöja att Färjestad hade värvat Hillding från just Växjö, som då precis hade tagit steget upp i dåvarande elitserien. Hillding valde ändå FBK den gången. Nu återvänder han till Växjö om ryktet stämmer.

NWT berättade på webben i går att Per Åslund funderade över ett erbjudande från Köln, där enligt ett annat rykte även förre FBK-backen ”Freddan” Eriksson ska spela nästa säsong.

Nu uppger Smålandsposten att även Växjö kommit med ett erbjudande till Åslund. I så fall blir laget rena FBK-filialen. Här spelar ju sedan i höstas även ”Peppe” Lundh och förre FBK-målvakten Christopher Nihlstorp. Det kan mycket väl tala för att Hillding och Åslund väljer Växjö.

Hillding och Åslunds kontrakt med FBK går ut nu.

Direkt efter FBK:s guldfest 2011 kunde NWT avslöja att Färjestad hade värvat Hillding från just Växjö, som då precis hade tagit steget upp i dåvarande elitserien. Hillding valde ändå FBK den gången. Nu återvänder han till Växjö om ryktet stämmer.

NWT berättade på webben i går att Per Åslund funderade över ett erbjudande från Köln, där enligt ett annat rykte även förre FBK-backen ”Freddan” Eriksson ska spela nästa säsong.

Nu uppger Smålandsposten att även Växjö kommit med ett erbjudande till Åslund. I så fall blir laget rena FBK-filialen. Här spelar ju sedan i höstas även ”Peppe” Lundh och förre FBK-målvakten Christopher Nihlstorp. Det kan mycket väl tala för att Hillding och Åslund väljer Växjö.