2015-03-10 11:50

2015-03-10 15:04

Tre jämtar klara för Crusaders

AMERIKANSK FOTBOLL

Carlstad Crusaders har gjort klart med tre nya spelare inför kommande säsong.

Det handlar om tre spelare från Jamtland Republicans.

Pontus Persson OL. 24 år, 195 cm, 125 kg. Har även spelat en del DL med Jamtland.

Bengt Sombun LB. 24 år, 172 cm, 107 kg. Beskrivs som stark och rörlig med fokus på LB positionen.

Patrik Nyman WR/DL. 23 år, 200 cm, 101 kg. Beskrivs som stor och atletisk, har tidigare spelar WR men kommer byta till DL.

– Riktigt kul med dessa tre herrar, initiativrika och med ett stort hjärta för sporten gör att de kommer passa bra in i föreningen. Vi har haft koll på Patrik som var nere och tränade med oss förra året och nu fick han med sig två spelare på positioner som är viktiga för oss, säger klubbdirektören Robert Sundberg i ett pressmeddelande.

Crusaders försäsongsträning börjar med ett första camp den 20-21 mars för att veckan efter köra fullt ut med skydd varvat med fler camps fram till första matchen 18 april mot Danska Mästarna Copenhagen Towers i Champions League gruppspelet.

Det handlar om tre spelare från Jamtland Republicans.

Pontus Persson OL. 24 år, 195 cm, 125 kg. Har även spelat en del DL med Jamtland.

Bengt Sombun LB. 24 år, 172 cm, 107 kg. Beskrivs som stark och rörlig med fokus på LB positionen.

Patrik Nyman WR/DL. 23 år, 200 cm, 101 kg. Beskrivs som stor och atletisk, har tidigare spelar WR men kommer byta till DL.

– Riktigt kul med dessa tre herrar, initiativrika och med ett stort hjärta för sporten gör att de kommer passa bra in i föreningen. Vi har haft koll på Patrik som var nere och tränade med oss förra året och nu fick han med sig två spelare på positioner som är viktiga för oss, säger klubbdirektören Robert Sundberg i ett pressmeddelande.

Crusaders försäsongsträning börjar med ett första camp den 20-21 mars för att veckan efter köra fullt ut med skydd varvat med fler camps fram till första matchen 18 april mot Danska Mästarna Copenhagen Towers i Champions League gruppspelet.