2015-03-01 17:30

2015-03-01 17:30

Emma Dahlström premiärsegrade

ALPINT

Torsbytösen Emma Dahlström segrade i säsongens första världscupstävling . Efter framgången i X-games tidigare i vinter visade Emma redan i kvalet i Park City att hon skulle vara med i toppen – bäst resultat i kvalet och så även i finalen.

Det var i det andra åket som värmländskan slog till med det bästa resultatet, 79.60, två poäng bättre än tvåan Devin Logan.

– Jag gjorde ett okej första åk men hade några misstag och fick en score på 72.20. I det andra åket lyckades jag göra allt lite bättre vilket gav mig 79.60 och en ledning inför det sista åket, skriver Emma på sin hemsida och fortsätter:

– Min åkning känns bättre än någonsin och jag lyckades få till ett åk som gav mig segern här i världscupstävlingen. Är väldigt glad med det med tanke på det tuffa motståndet.

 

Det var i det andra åket som värmländskan slog till med det bästa resultatet, 79.60, två poäng bättre än tvåan Devin Logan.

– Jag gjorde ett okej första åk men hade några misstag och fick en score på 72.20. I det andra åket lyckades jag göra allt lite bättre vilket gav mig 79.60 och en ledning inför det sista åket, skriver Emma på sin hemsida och fortsätter:

– Min åkning känns bättre än någonsin och jag lyckades få till ett åk som gav mig segern här i världscupstävlingen. Är väldigt glad med det med tanke på det tuffa motståndet.