2015-01-15 11:46

2015-01-20 23:15

Årets rookie klar för Crusaders

AMERIKANSK FOTBOLL

Carlstad Crusaders har gjort klart med en ny spelare. Ett 20-årigt löfte från Borås Rhinos.

20-årige safetyn Victor Jonsson från Borås Rhinos har efter årets Training day skrivit på för Karlstadklubben.

Jonsson mäter 193 centimeter och väger 92 kilo och gjorde under fjolåret sin första seniorsäsong i Borås Rhinos och fick då utmärkelsen som årets rookie.

– En atletisk spelare med bra spelförståelse och storlek, lite rå inom vissa teknikområden men tar coachingdirektiv bra, säger Carlstad Crusaders klubbdirektör Robert Sundberg om framtidsmannen.

Och fortsätter:

– Victor kommer att blir en byggsten för Carlstad Crusaders framtid och vi är mycket nöjda att vi kommit överens med honom att fortsätta sin satsning inom vår organisation. Vi har möjligheten att hjälpa honom bli den spelare han har potential att bli och jag ser absolut en framtid för honom inte bara i Crusaders utan även i landslaget.

Victor själv kommenterar flytten så här:

– Jag försöker varje dag att bli bättre och min styrka har alltid varit mitt fysiska spel. Mitt mål är att utvecklas till den bästa spelaren jag kan bli och då känner jag att Carlstad Crusaders är precis rätt förening för att hjälpa mig nå mitt mål. Att få träna och spela med de bästa i landet kommer hjälpa mig och min utveckling enormt.

20-årige safetyn Victor Jonsson från Borås Rhinos har efter årets Training day skrivit på för Karlstadklubben.

Jonsson mäter 193 centimeter och väger 92 kilo och gjorde under fjolåret sin första seniorsäsong i Borås Rhinos och fick då utmärkelsen som årets rookie.

– En atletisk spelare med bra spelförståelse och storlek, lite rå inom vissa teknikområden men tar coachingdirektiv bra, säger Carlstad Crusaders klubbdirektör Robert Sundberg om framtidsmannen.

Och fortsätter:

– Victor kommer att blir en byggsten för Carlstad Crusaders framtid och vi är mycket nöjda att vi kommit överens med honom att fortsätta sin satsning inom vår organisation. Vi har möjligheten att hjälpa honom bli den spelare han har potential att bli och jag ser absolut en framtid för honom inte bara i Crusaders utan även i landslaget.

Victor själv kommenterar flytten så här:

– Jag försöker varje dag att bli bättre och min styrka har alltid varit mitt fysiska spel. Mitt mål är att utvecklas till den bästa spelaren jag kan bli och då känner jag att Carlstad Crusaders är precis rätt förening för att hjälpa mig nå mitt mål. Att få träna och spela med de bästa i landet kommer hjälpa mig och min utveckling enormt.