2014-12-09 15:51

2015-01-20 23:09

Tre år för Koepp i Crusaders

AMERIKANSK FOTBOLL

Carlstad Crusaders har kommit överens med Brett Koepp om ett treårskontrakt.
Brett fick titeln som årets import i Superserien 2014.

Brett har tillsammans med Christian Forsman varit en stor del i Carlstads tunga och lyckosomma springspel de senaste två säsongerna.

– Att få möjligheten att fortsätta med Brett som vår import ger en trygghet och en stabilitet i vårt springspel som gör att motståndarna måste ha mycket folk i boxen vilket leder till att QB Anders Hermodsson kan utnyttja sina styrkor i sitt passningsspel till max, säger klubbdirektör Robert Sundberg.

Bara 24 år

– Sen att vi har säkrat Brett över tre år gör att vi får en klasspelare och en långsiktighet i föreningen som vi vill ha. Han bara är 24 år och vi är mycket nöjda med denna förlängning.

– Jag är mycket glad att fortsätta min karriär i Carlstad Crusaders och förhoppningsvis vinna fler mästerskap. Jag är stolt över att vara tillbaka med min familj, mina bröder, mitt lag och alla fantastiska människor som gör livet så speciellt för mig i Sverige, säger Brett.

Brett har tillsammans med Christian Forsman varit en stor del i Carlstads tunga och lyckosomma springspel de senaste två säsongerna.

– Att få möjligheten att fortsätta med Brett som vår import ger en trygghet och en stabilitet i vårt springspel som gör att motståndarna måste ha mycket folk i boxen vilket leder till att QB Anders Hermodsson kan utnyttja sina styrkor i sitt passningsspel till max, säger klubbdirektör Robert Sundberg.

Bara 24 år

– Sen att vi har säkrat Brett över tre år gör att vi får en klasspelare och en långsiktighet i föreningen som vi vill ha. Han bara är 24 år och vi är mycket nöjda med denna förlängning.

– Jag är mycket glad att fortsätta min karriär i Carlstad Crusaders och förhoppningsvis vinna fler mästerskap. Jag är stolt över att vara tillbaka med min familj, mina bröder, mitt lag och alla fantastiska människor som gör livet så speciellt för mig i Sverige, säger Brett.