2014-06-09 14:34

2015-04-10 15:14

Dramatiken och hoppet lockar Peter

BLOGG

Peter Lindberg, fotbollsälskare med hjärtat i Degerfors, är ny bloggare på nwt.se. Fokus läggs på DIF – men han utesluter inte övrig idrott bland raderna.

Blir det bara Degerfors i bloggen?

– Jag kommer att blogga om mina favoritlag Degerfors IF och Färjestad BK. Men jag nämner nog annat också – som VM, OS, värmländsk idrott, NHL med mera.

Vem är Peter Lindberg – berätta lite om dig själv!

– Jag är nog Sveriges barnsligaste 50-åring, men det förlänger livet! Jag är gift och far till två utflugna grabbar som är 22 och 25 år. Sport har varit en stor del av mitt liv tack vare min far som tog med mig på matcher när jag var liten, därav intresset. Jag flyttade från hus i Forshaga till lägenhet i Karlstad, som jag kommer ifrån, för sju månader sedan när jag kände att jag gjort mitt med alla måsten som det innebär att vara husägare.

Vad är det som är så fascinerande med sport att man lever så mycket med det som du gör?

– Dramatiken, hoppet, längtan till match och tjusningen med idrott helt enkelt.

Vad tror du att bloggen kommer att ge läsarna – och dig själv?

– Jag tror att läsarna kommer att få en annan syn på framför allt DIF och FBK när en äkta supporter skriver om sina tankar. Vad det ger mig? Hoppas på bra feedback som gör att man utvecklas trots åldern.

Berätta något om dig som inte så många känner till?

– Jag är en pizzaälskare med glutenintolerans som äter beasås till allt. Jag har en katt som heter Icing och jag älskar västkusten på sommaren. Jag spelar ”gôbbinnebandy” tre gånger i veckan och har fästingskräck. Övriga favoritlag är Wolverhampton Wanderers (Wolves) och New York Rangers.

Du hittar Peters blogg här.

Blir det bara Degerfors i bloggen?

– Jag kommer att blogga om mina favoritlag Degerfors IF och Färjestad BK. Men jag nämner nog annat också – som VM, OS, värmländsk idrott, NHL med mera.

Vem är Peter Lindberg – berätta lite om dig själv!

– Jag är nog Sveriges barnsligaste 50-åring, men det förlänger livet! Jag är gift och far till två utflugna grabbar som är 22 och 25 år. Sport har varit en stor del av mitt liv tack vare min far som tog med mig på matcher när jag var liten, därav intresset. Jag flyttade från hus i Forshaga till lägenhet i Karlstad, som jag kommer ifrån, för sju månader sedan när jag kände att jag gjort mitt med alla måsten som det innebär att vara husägare.

Vad är det som är så fascinerande med sport att man lever så mycket med det som du gör?

– Dramatiken, hoppet, längtan till match och tjusningen med idrott helt enkelt.

Vad tror du att bloggen kommer att ge läsarna – och dig själv?

– Jag tror att läsarna kommer att få en annan syn på framför allt DIF och FBK när en äkta supporter skriver om sina tankar. Vad det ger mig? Hoppas på bra feedback som gör att man utvecklas trots åldern.

Berätta något om dig som inte så många känner till?

– Jag är en pizzaälskare med glutenintolerans som äter beasås till allt. Jag har en katt som heter Icing och jag älskar västkusten på sommaren. Jag spelar ”gôbbinnebandy” tre gånger i veckan och har fästingskräck. Övriga favoritlag är Wolverhampton Wanderers (Wolves) och New York Rangers.

Du hittar Peters blogg här.

null
null
null