2018-01-10 14:44

2018-01-10 14:44

Nya staben klar i SK Sifhälla

FOTBOLL: "Ett bra ledarteam"

SK Sifhälla är klara med nästa års ledarstab på seniorsidan inför den kommande säsongen. En blandning av gamla Sifhälla-rävar och nya förmågor ska leda föreningen till framgång, bland annat som nykomlingar i division 3.

Ledarstaben för de rödblå ser i stora drag ut på samma vis som i fjolårets fotbollssäsong, men några nya intressanta namn har tillkommit.

Skadeförebyggande

Naprapaten Anders ”Adde” Eriksson kommer att sköta om fysträning, se över skador samt hålla i rehabiliteringsträning.

– Att både förebygga och ta hand om akuta skador är en väldigt viktig del av idrotten och en kompetens som vi tidigare har saknat. Så det är väldigt roligt att vi fått Anders i teamet, säger Andreas Svärd, som i år gör sin andra säsong som A-lagstränare.

Fredrik Norberg kommer att ha en lagledarsyssla för seniortruppen.

– Han kommer att sprida mycket glädje och nytta, säger Andreas Svpärd.

”Ett bra team”

Till sin hjälp med A-laget har Andreas Svärd Johan Edvardsson. Stefan Rehdin blir ny ansvarig ledare för U-laget och ”Mister Sifhälla” Sonny Olsson fortsätter med sitt huvuduppdrag att se till att materialen finns på rätt plats – bland många andra sysslor. Han kommer att assisteras av Leif Hansen. Ytterligare en resurs är värvad till tränarstaben och kommer att presenteras inom kort.

– Det är ett bra ledarteam som vi har fått ihop och det ska bli jäkligt kul att komma i gång. Att spela i trean har ju varit vår målsättning i några år, och nu är vi äntligen där. Så det gäller att ta vara på det.

En rivstart

Januari och februari blir två intensiva månader med träning fyra gånger i veckan, två fyspass och två fotbollspass, som förberedelse inför träningsmatcherna. Den första spelas den 24 februari mot Karlstad BK.

– Ett riktigt mastodontprov för oss, konstaterar Andreas Svärd.

Ledarstaben för de rödblå ser i stora drag ut på samma vis som i fjolårets fotbollssäsong, men några nya intressanta namn har tillkommit.

Skadeförebyggande

Naprapaten Anders ”Adde” Eriksson kommer att sköta om fysträning, se över skador samt hålla i rehabiliteringsträning.

– Att både förebygga och ta hand om akuta skador är en väldigt viktig del av idrotten och en kompetens som vi tidigare har saknat. Så det är väldigt roligt att vi fått Anders i teamet, säger Andreas Svärd, som i år gör sin andra säsong som A-lagstränare.

Fredrik Norberg kommer att ha en lagledarsyssla för seniortruppen.

– Han kommer att sprida mycket glädje och nytta, säger Andreas Svpärd.

”Ett bra team”

Till sin hjälp med A-laget har Andreas Svärd Johan Edvardsson. Stefan Rehdin blir ny ansvarig ledare för U-laget och ”Mister Sifhälla” Sonny Olsson fortsätter med sitt huvuduppdrag att se till att materialen finns på rätt plats – bland många andra sysslor. Han kommer att assisteras av Leif Hansen. Ytterligare en resurs är värvad till tränarstaben och kommer att presenteras inom kort.

– Det är ett bra ledarteam som vi har fått ihop och det ska bli jäkligt kul att komma i gång. Att spela i trean har ju varit vår målsättning i några år, och nu är vi äntligen där. Så det gäller att ta vara på det.

En rivstart

Januari och februari blir två intensiva månader med träning fyra gånger i veckan, två fyspass och två fotbollspass, som förberedelse inför träningsmatcherna. Den första spelas den 24 februari mot Karlstad BK.

– Ett riktigt mastodontprov för oss, konstaterar Andreas Svärd.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.