2017-12-07 06:00

2017-12-07 06:00

23 medaljer till Säffle SS

SIMNING: Höstsimiaden i Säffle för femte året i rad

Höstens stora tävling för unga simmare, Höstsimiaden, har avgjorts på 16 platser i landet. Säffle SS arrangerade tävlingen i Tegnérhallen i samarbete med Mellansvenska Simförbundet. Deltagarna kom från nio klubbar i Värmland och Örebro län. 115 simmare i åldrarna 12 år och yngre gjorde drygt 450 starter. De 18 säfflesimmarnas fina facit blev 23 medaljer.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto