2016-09-10 17:33

2016-09-10 17:33

Sent avgörande när Säffle FF vann

FOTBOLL: Jocke Broström och Albin Pettersson målskyttar mot Bosna

Säffle FF vann hemma mot Bosna med 2–1 på lördagseftermiddagen. Joachim Broström och Albin Pettersson blev dagens målskyttar i FF. I samband med matchen samlades pengar in till att bekämpa sjukdomen ALS, och FF:arna spelade i nya matchtröjor där insamlingen uppmärksammades. Här kan du se webb-tv från matchen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.