2016-09-06 21:58

2016-09-06 21:58

Hoppet ute för Säffle FF U

FOTBOLL: Missade sista chansen att hänga kvar i division 4

Det blev en tung tisdagskväll för Säffle FF:s division 4-lag. Det blev förlust, 1–2, mot Forshaga i mörkret på Sporthällas konstgräs. Det innebär att Säfflelaget ramlar ur serien.

Säffle FF U hade behövt ta poäng för att ha en liten chans att klara sig kvar i serien. Det återstår 12 poäng att spela om. Nu är Säffle FF 13 poäng efter IFK Ås/Åmotfors som ligger på kvalplatsen. Även om laget skulle vinna samtliga återstående matcher räcker det alltså inte.

Säffle FF U hade behövt ta poäng för att ha en liten chans att klara sig kvar i serien. Det återstår 12 poäng att spela om. Nu är Säffle FF 13 poäng efter IFK Ås/Åmotfors som ligger på kvalplatsen. Även om laget skulle vinna samtliga återstående matcher räcker det alltså inte.