2016-05-31 13:39

2016-05-31 13:39

DM-finalen spelas i Säffle

FOTBOLL: Besked från förbundet

SK Sifhälla fick på måndagskvällen beskedet att DM-finalen spelas på Sporthälla.

Förra veckan blev SK Sifhälla klart för DM-final då man slog ut Carlstad United efter en thriller på Sporthälla. Nu är det alltså klart att även finalen ska spelas i Säffle. När Karlstads BK kommer till stan för att möta de rödblå är ännu oklart, men besked väntas inom kort.

Förra veckan blev SK Sifhälla klart för DM-final då man slog ut Carlstad United efter en thriller på Sporthälla. Nu är det alltså klart att även finalen ska spelas i Säffle. När Karlstads BK kommer till stan för att möta de rödblå är ännu oklart, men besked väntas inom kort.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.