2016-05-23 22:00

2016-05-23 22:00

Han är Säffles bäste fotbollstippare

FOTBOLL: Ronny tippade mästerligt

Vi bad er läsare tippa premiäromgången för de lokala seniorlagen i fotboll. Ronny Bohlin och Lotta Lövenhamn hade båda sju rätt (av tio).

En utslagsfråga fick skilja dem åt. De skulle gissa i vilken minut matchens första mål skulle göras mellan Grums IK och Svanskogs IF. Ronny var närmast. Han trodde på spelminut 16. Alexander Wargh Karlssons mål kom i minut 23. Grattis Ronny! Du är bäst i Säffle på lokal fotboll.

Vinsten kommer på posten.

En utslagsfråga fick skilja dem åt. De skulle gissa i vilken minut matchens första mål skulle göras mellan Grums IK och Svanskogs IF. Ronny var närmast. Han trodde på spelminut 16. Alexander Wargh Karlssons mål kom i minut 23. Grattis Ronny! Du är bäst i Säffle på lokal fotboll.

Vinsten kommer på posten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.