2016-03-11 12:48

2016-03-11 12:48

De tar över som tränare i Säffle HC

ISHOCKEY: "Ska vara oro i motståndarlaget när vi kommer"

Säffle HC har klart med en ny tränarduo inför nästa säsong. Henrik Carlsson och Henrik Kristiansson tar över som head coach respektive assisterande tränare.

Tidigare i veckan presenterades de för spelartruppen. De har en klar bild över hur de vill att nästa säsong ska se ut. Vi lär få se ett topplag växa fram, om firma Carlsson & Kristiansson får som de vill.

– Det ska vara oro i motståndarlaget när vi kommer ut på isen, säger Henrik Carlsson. Vi vill vara ett ständigt hot och det ska inte gå att slappna av.

Henrik och Henrik har tidigare tränat lag tillsammans i TV-pucksammanhang och ser fram emot att ta över båset tillsammans. Henrik Carlsson kommer att ha huvudtränaransvaret och ha ett övergripande grepp om taktpinnen. Henrik Kristiansson kommer att jobba mer på individnivå under matcherna.

– Det är en stor fördel i att vara två tränare i båset och dela upp det på det här sättet, menar de.

Du kan läsa en större intervju med tränarna i lördagens pappers-ST.

Tidigare i veckan presenterades de för spelartruppen. De har en klar bild över hur de vill att nästa säsong ska se ut. Vi lär få se ett topplag växa fram, om firma Carlsson & Kristiansson får som de vill.

– Det ska vara oro i motståndarlaget när vi kommer ut på isen, säger Henrik Carlsson. Vi vill vara ett ständigt hot och det ska inte gå att slappna av.

Henrik och Henrik har tidigare tränat lag tillsammans i TV-pucksammanhang och ser fram emot att ta över båset tillsammans. Henrik Carlsson kommer att ha huvudtränaransvaret och ha ett övergripande grepp om taktpinnen. Henrik Kristiansson kommer att jobba mer på individnivå under matcherna.

– Det är en stor fördel i att vara två tränare i båset och dela upp det på det här sättet, menar de.

Du kan läsa en större intervju med tränarna i lördagens pappers-ST.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.