2016-03-09 16:59

2016-03-09 16:59

Guld för Säffle HC i Sunne!

ISHOCKEY: U11-laget vann Fryksdalen Sparbanken Cup

Vilket gäng! I helgen spelade Säffle HC:s U11-lag en cup i Sunne. Säfflelaget mötte storlag som FBK och HV71 och kammade hem segern.

På lördagen var det gruppspel bestående av fyra matcher och Säffles lag var på sitt allra bästa spelhumör!

Inledande match spelades mot Skara där Säffle gick segrande ur kampen med 2-0. Det sägs att första matchen är viktig och så var det även för detta gäng. De följande matcherna bjöd på riktigt bra spel och när dagen var slut så hade laget hunnit med att spela 1-1 mot HV71, besegrat Sunne med 6-1 och spelat en direkt avgörande match om finalplatsen mot FBK, där Säffle genom 3-3 tog platsen med minsta möjliga marginal. På söndagen spelades finalen mot HV71 och Säffle visade sig vare en tuff motståndare och efter 40 minuters gastkramande spänning så var pokalen vunnen.

Slutresultatet blev 3-2. Det visade sig att kollektivet i lilla Säffle slog bjässarna FBK och HV71. Kanske spelar dessa gossar i Säffle HC:s A-lag om några år?

Grattis, önskar vi på ST!

På lördagen var det gruppspel bestående av fyra matcher och Säffles lag var på sitt allra bästa spelhumör!

Inledande match spelades mot Skara där Säffle gick segrande ur kampen med 2-0. Det sägs att första matchen är viktig och så var det även för detta gäng. De följande matcherna bjöd på riktigt bra spel och när dagen var slut så hade laget hunnit med att spela 1-1 mot HV71, besegrat Sunne med 6-1 och spelat en direkt avgörande match om finalplatsen mot FBK, där Säffle genom 3-3 tog platsen med minsta möjliga marginal. På söndagen spelades finalen mot HV71 och Säffle visade sig vare en tuff motståndare och efter 40 minuters gastkramande spänning så var pokalen vunnen.

Slutresultatet blev 3-2. Det visade sig att kollektivet i lilla Säffle slog bjässarna FBK och HV71. Kanske spelar dessa gossar i Säffle HC:s A-lag om några år?

Grattis, önskar vi på ST!

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.