2016-03-03 09:23

2016-03-03 09:23

"Det blir att åka av i Liwa-öknen!"

MOTORSPORT: Thörner tillbaka i rallybilen

Tina Thörner är en av världens främsta kartläsare genom tiderna. Jutta Kleinschmidt den enda kvinnliga vinnaren av Dakarrallyt. Nu gör de comeback tillsammans i Abu Dhabi Desert Challenge.

1-7 april kommer Tina Thörner att vara kartläsare när hon tar sig an Abu Dhabi Desert Challenge tillsammans med Jutta Kleinschmidt.

– Jag satt mitt i redigeringen av min nya föreläsningsserie när samtalet kom. På min 50-års dag. En bättre present kunde man inte få! Att vara mitt i livet och fortfarande aktuell i en av världens tuffaste sporter känns fantastiskt, säger Tina Thörner i en kommentar.

Tina ser fram emot äventyret och utmaningen.

– Att dessutom få göra comeback tillsammans med den enda kvinnliga vinnaren av Dakarrallyt, Jutta Kleinschmidt. Ja, det har varit häftiga dagar! Nu är det bara att ladda om, lägga mig i hårdträning och sedan blir det åka av i Liwa-öknen!

1-7 april kommer Tina Thörner att vara kartläsare när hon tar sig an Abu Dhabi Desert Challenge tillsammans med Jutta Kleinschmidt.

– Jag satt mitt i redigeringen av min nya föreläsningsserie när samtalet kom. På min 50-års dag. En bättre present kunde man inte få! Att vara mitt i livet och fortfarande aktuell i en av världens tuffaste sporter känns fantastiskt, säger Tina Thörner i en kommentar.

Tina ser fram emot äventyret och utmaningen.

– Att dessutom få göra comeback tillsammans med den enda kvinnliga vinnaren av Dakarrallyt, Jutta Kleinschmidt. Ja, det har varit häftiga dagar! Nu är det bara att ladda om, lägga mig i hårdträning och sedan blir det åka av i Liwa-öknen!