2016-02-24 14:21

2016-02-24 14:21

Det rör på sig i basketlagen!

BASKET: Sifhälla och Långserud på cup i Sunne

Säffle har två mycket lovande basketlag för de yngre spelarna. Och det går riktigt bra för dem!

Under året har de spelat i fem cuper och i söndags spelade de i Sunne. Ungdomarna blir bättre och bättre och båda lagen vann alla sina matcher i Sunne.

Sifhälla mötte först Karlstad och vann med 24-16, sedan spelade man mot Kil och vann med 28-8.

Bra passningar

Långserud mötte Arvika och man vann med 22-16. Andra matchen spelades mot Hammarö och Långserud vann med 20-18.

De här unga spelarna har verkligen framtiden för sig, de har redan ett snabbt flygande passningsspel och de vinkar fint in de flesta bollarna i korgen. Sedan har de rätt inställning och liksom ”leker” basket med finter och full fart.

Två av spelarna i Sifhälla var nya och gjorde sina första matcher och gjorde det riktigt bra.

Plats för fler

Man hälsar att det gärna får komma fler nya spelare till träningarna. Basket är en utmärkt konditionsgivande sport med få skador. Säfflehallarnas golv är också utmärkta just för att undvika knäproblem.

Under året har de spelat i fem cuper och i söndags spelade de i Sunne. Ungdomarna blir bättre och bättre och båda lagen vann alla sina matcher i Sunne.

Sifhälla mötte först Karlstad och vann med 24-16, sedan spelade man mot Kil och vann med 28-8.

Bra passningar

Långserud mötte Arvika och man vann med 22-16. Andra matchen spelades mot Hammarö och Långserud vann med 20-18.

De här unga spelarna har verkligen framtiden för sig, de har redan ett snabbt flygande passningsspel och de vinkar fint in de flesta bollarna i korgen. Sedan har de rätt inställning och liksom ”leker” basket med finter och full fart.

Två av spelarna i Sifhälla var nya och gjorde sina första matcher och gjorde det riktigt bra.

Plats för fler

Man hälsar att det gärna får komma fler nya spelare till träningarna. Basket är en utmärkt konditionsgivande sport med få skador. Säfflehallarnas golv är också utmärkta just för att undvika knäproblem.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.