2016-01-14 06:00

2016-01-14 06:00

Strafförlust för Säffle HC

ISHOCKEY: 31 utvisningsminuter i andra perioden

Säffle HC förlorade den andra matchen i hockeytreans fortsättningsserie. Hammarö vann till slut efter straffar.

Säffle tog ledningen gång på gång borta mot Hammarö i måndags kväll, men det ville sig inte ändå. Hammarö kunde vinna efter straffläggning och Säffle petades ned under strecket i tabellen.

Jimmy Wettergren gav Säffle ledningen i slutet av den första perioden. Hammarö kvitterade tidigt i andra, men Säffle tog på nytt ledningen genom Joakim Fransson. Sedan började Säfflespelarna besöka utvisningsbåset lite väl ofta... 31 utvisningsminuter blev det i andra perioden för Säffle.

– Matchen förstörs lite av för många onödiga utvisningar från vår sida, konstaterar Jimmy Wettergren.

Hammarö kvitterade, men Niklas Andersson fixade ett nytt ledningsmål för Säffle innan hemmalaget än en gång piskade in ett powerplaymål. Niklas Andersson gav Säffle ledningen igen i den tredje perioden, men lyckan blev kortvarig när Säffle på nytt hamnade i utvisningsbåset. Kvitteringen kom som ett brev på posten.

Förlängningen blev mållös och matchen fick avgöras på straffar, där alltså Hammarö drog längsta strået.

I morgon, fredag spelar Säffle mot Charlottenberg borta.

Säffle tog ledningen gång på gång borta mot Hammarö i måndags kväll, men det ville sig inte ändå. Hammarö kunde vinna efter straffläggning och Säffle petades ned under strecket i tabellen.

Jimmy Wettergren gav Säffle ledningen i slutet av den första perioden. Hammarö kvitterade tidigt i andra, men Säffle tog på nytt ledningen genom Joakim Fransson. Sedan började Säfflespelarna besöka utvisningsbåset lite väl ofta... 31 utvisningsminuter blev det i andra perioden för Säffle.

– Matchen förstörs lite av för många onödiga utvisningar från vår sida, konstaterar Jimmy Wettergren.

Hammarö kvitterade, men Niklas Andersson fixade ett nytt ledningsmål för Säffle innan hemmalaget än en gång piskade in ett powerplaymål. Niklas Andersson gav Säffle ledningen igen i den tredje perioden, men lyckan blev kortvarig när Säffle på nytt hamnade i utvisningsbåset. Kvitteringen kom som ett brev på posten.

Förlängningen blev mållös och matchen fick avgöras på straffar, där alltså Hammarö drog längsta strået.

I morgon, fredag spelar Säffle mot Charlottenberg borta.